Kopen online in België

Nog niet veel Belgen doen het, het kopen van online goederen van winkels in België. Soms is het aanbod gewoon wat minder, of er zijn nog geen sites die je voldoende vertrouwt. Het design en de service van Belgische shops loopt soms nog wel wat achter op dat van bijvoorbeeld onze noordelijke buren in Nederland.

Niet iedereen denkt daar hetzelfde over gelukkig en er zijn er zat die ook graag de belgische webwinkels willen stimuleren en júist in eigen land blijven kopen. Daarmee lijkt de barriere voor het eerst echt doorbroken te worden en het opent mogelijkheden voor de shops hier.

Een goed portaal om rekening mee te houden in je zoektocht is bijvoorbeeld surfplaza waar je gelijk een compleet overzicht kunt vinden of bizplaza.nl met nog meer informatie en links.

Succes in je online zoektochten!

Post Your Comment Here

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *